Product catalogue
Per page|Total 1
Electric Self Stirring Mug FAQs
Do your electric self-stirring mugs have user-replaceable batteries for the EU market?
Yes. All our electric self-stirring mugs are designed with removable battery packs that can be replaced by the user. For EU market projects, contact us to review the selected model and obtain supporting information relating to Article 11 of EU Regulation 2023/1542.


